Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση είναι πολύ φρέσκια καθώς ιδρύθηκε μόλις τον Ιούνιο του 2021.

Ονομάζομαι Φωτεινός Μυλωνάς και ζω και εργάζομαι στη Σαντορίνη από το 2013. Η αγάπη μου για το νησί ξεκίνησε αρχικά λόγω της ιδιαίτερης γεωλογικής του φύσης. Είμαι πτυχιούχος Γεωλόγος από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω κάνει μεταπτυχιακό πάνω στην Εφαρμοσμένη Περιβαλλοντική Γεωλογία.

Παρ’ όλα αυτά,  συνειδητοποίησα ότι η Τεχνολογία και η Κοινωνία της Πληροφορίας γενικότερα ήταν ο διακαής μου πόθος. Έτσι, χωρίς το ένα αντικείμενο να υποσκελίζει το άλλο, αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου και έκανα ένα μεταπτυχιακό επάνω στα Πληροφοριακά Συστήματα μέσω του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Καθώς όμως ο τομέας έχει πολλά παρακλάδια είπα να κάνω κάτι πολύ συναρπαστικό και να διεισδύσω στην βάση όλων αυτών που δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα δίκτυα και πως μεταφέρονται οι πληροφορίες από συσκευή σε συσκευή, όποια και αν είναι αυτή.

Έχω πιστοποίηση CCNA η οποία εκδίδεται από τη Cisco και θεωρείται από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις στον τομέα της Πληροφορικής. Η γνώση και η μάθηση δεν σταματά ποτέ βέβαια και πάντα εμπλουτίζουμε τον πνευματικό μας κόσμο με καινούρια, διαφορετικά και πάνω από όλα ενδιαφέροντα αντικείμενα.

Στο πλευρό μου έχω πάντα τη σύζυγο μου Κατερίνα, η οποία με βοηθά πολύ στο λογιστικό κομμάτι και στις δημόσιες σχέσεις και μαζί με τον Άγγελο μας μου ομορφαίνουν τη ζωή και βοηθούν στην προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.

Τέλος, και καθώς όπως είπα ο τομέας της Πληροφορικής είναι χαώδης με πολλά διαφορετικά μονοπάτια να ακολουθήσει κάποιος, συνεργαζόμαστε με διάφορους συνεργάτες, αυθεντίες στο αντικείμενο τους για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Φιλοσοφία

Σκοπός της FM Networks είναι να φέρει την τεχνολογία πιο κοντά σας. Σε όλους εσάς που νιώθετε την ανάγκη να συμβαδίζετε με την σύγχρονη εποχή, αυτήν της άνοιξης της τεχνολογίας.
Καθημερινά, στην FM Networks προγραμματίζουμε, σχεδιάζουμε και εκτελούμε όλες μας τις δραστηριότητες με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις - ανάγκες του κάθε ενός από εσάς.

Όραμα

Όραμα μας είναι η διασφάλιση της ανάπτυξης της εταιρείας και η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη.
Στόχος μας είναι η Σαντορίνη μέσω καινούριων τεχνολογιών και σύγχρονου επιπέδου γνώσεων να ακμάσει και να γίνει πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα.

Πολιτική

Η πολιτική που εφαρμόζει η FM Networks προέρχεται από τη νοοτροπία των ανθρώπων της και έχει ως άξονα αναφοράς τη συνέπεια, την καλή συνεργασία και τη διάθεση για συνεχή βελτίωση.
Επιδιώκουμε την χρήση των κατάλληλων εργαλείων για την εκάστοτε ανάγκη σε συνδυασμό με όλες τις δικλείδες ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και φροντίζουμε για τη συνεχή μας εκπαίδευση και επιμόρφωση.